dinsdag 3 december 2013

Atelier Pistolet in het Centraal Station van Antwerpen


Popperdepopperdepop! Nog tot eind december kan je homewear en sportkleding van Souplesse Oblige shoppen in de pop-upshop van Atelier Pistolet. Je vindt ons in de Diamond Gallery van het Centraal Station van Antwerpen, evenals zes andere tijdelijke shops.

Souplesse Oblige is niet de enige webshop met een stek bij Atelier Pistolet. Laat mij even de andere deelnemers aan je voorstellen:





Week+end

Week+end is een Belgisch label met handgemaakte juwelen in Fimoklei en 925 sterling zilver. De twee-in-één juwelen zijn letterlijk veelzijdig: ontdek de oorstekers met twee sluitingen en de halskettingen die voor- én achter bedrukt zijn!



L'essentiel de Marcelle

L'essentiel de Marcelle is een webshop met natuurlijke beauty- en lifestyleproducten die goed zijn voor jou, je lichaam en je leven.
Je wordt tegenwoordig zo vaak om de oren geslagen met onderzoeken en studies naar het effect van bepaalde chemische substanties op ons lichaam en op onze gezondheid. Daardoor kunnen veel mensen vaak door het bos de bomen niet meer zien!
Met L'essentiel de Marcelle proberen we leuke, trendy, gezonde alternatieven te zoeken en zo ons steentje bij te dragen aan een nog mooiere 'jij' en een nog mooiere wereld.



Cambron Bijoux

Mathilde van Cambron Bijoux: "I'm a young artist from Belgium, passionate about art and photography, always in search of new designs, colors and ideas. I design mostly rings in bronze and silver.
All my works are available on the facebook page Cambron bijoux, the website is yet to come.
For more information don't hesitate to contact me at mathildecambron@hotmail.com."



Chevaliers Des Pieds

Chevaliers Des Pieds is de eerste online boetiek voor vegan & eco chique footwear.
Op www.chevaliersdespieds.be en nu ook in Atelier Pistolet vind je eco fabulous schoenen van o.a. Beyond Skin, Cri de Coeur, Bhava, Vegetarian Shoes en soleRebels.
Alle schoenen zijn 100% veganistisch, gemaakt volgens de regels van de eerlijke handel en alle merken doen hun uiterste best om hun impact op het milieu zo klein mogelijk te houden.
Kortom, hét nieuwe topadresje voor een schoenenobsessie zonder schuldgevoelens.



Little Sophie


Little Sophie is een juwelenlijn met zilver en half-edelstenen die gegroeid is uit liefde voor juwelen en kleuren. Na een opleiding zilversmid aan de nijverheidschool Berchem is Sophie Robberechts begonnen met ringen- en juwelensets op maat in eigen atelier. De collectie wordt steeds verkocht in pop-upshop Atelier Pistolet.




Mote


Mote maakt innovatieve interieur- en kinderobjecten in keramiek, vilt en textiel. In de producten combineren wij vorm, functie en ambacht tot een verrassend object. Van solar- en plantenlampen tot muziekdozen, knuffels en hangschalen - wij maken het!






De kleding van Souplesse Oblige komt uistekend tot zijn recht in de kledingrekken van RAX:

RAX

Trend van de open garderobe: gewichtig pluimgewicht

RAX is een veelzijdig modulair opbergsysteem om kleding weg te hangen/leggen. RAX is gemaakt in hout en wordt gecombineerd met metaal.
Het onderscheidt zich door zijn compacte vorm, zijn licht gewicht, eenvoudige plaatsing en makkelijke hanteerbaarheid.

RAX is handig, overal toepasbaar (thuis, retail, mode en kantoor).
RAX is flexibel en personaliseerbaar en kan tevens uitgebreid worden met andere elementen zoals een inklapbaar bureaublad, ladenkast, juwelenkastje, spiegel...




La femme garniture 


Sinds 2011 is La Femme Garniture het op en top Belgische label van Sabine Van Acker.
La Femme Garniture ontwerpt met veel passie accessoires die niemand anders heeft. Ze geniet van haar eigen unieke stijl. Elegant, hartelijk en warm is ze.
Een tikje excentriek misschien, maar dat weet ze goed te verstoppen. Subtiel draagt ze de sporen van haar verleden, met een vintage knipoog en een lijnvoering die haar getraind grafisch oog verraadt.



We vermelden hier ook nog Veroniek Dutré. Zij doet niet meer mee in december, maar je ziet haar vast elders oppoppen, o.a. bij stAen in Berchem, Made by Hand in de Korte Vlierstraat in Antwerpen en op de kersteditie van de Markt van Morgen.

Veroniek Dutré


Strak zilver of speels kleurrijk, met steeds een gevoel voor sterke symmetrie en geometrie, dat is in een notendop samengevat waar Veroniek Dutré Juweelontwerp voor staat. “Haar werk is fris, vernieuwend en speels, met een knipoog,” dixit juweelontwerpster Karen Wuytens die samen met Kunstwerkt Veroniek uitkoos voor het “Designed By:Me na-traject”.






Je ziet het; een gevarieerd aanbod in de pop-upshop van Atelier Pistolet. En dan hebben we het nog niet gehad over de kinderwinkel in de galerij. Het is nu de moment om je kerstinkopen te doen in het station!

Een tip: combineer een bezoek aan de pop-upgallery met een brunch/lunch bij Le Pain Quotidien of La Popote op het Kievitplein.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten