maandag 18 april 2016

Souplesse Oblige ambassadrice Didi Yordanova

Woon je in de buurt van Deurne kom dan zeker eens sporten At The Park. Het gezellige sportcentrum ligt midden in het Boekenbergpark waar je in de zomer ook kan genieten van een drankje op het terras en van een duik in de grootste ecologische zwemvijver van Europa.

Bij At The Park kan je werken aan kracht en conditie aan de cardiotoestellen beneden en boven kan je allerlei groepslessen volgen: yoga, pilates, zumba, Tai Chi, fit mix...

Didi Yordanova geeft een aantal van die groepslessen At The Park zoals pilates, zumba en fit mix. Zij is ook personal trainer en kan je op weg helpen met een fitnessprogramma op maat. Didi is een pittige fitness coach: gedreven, geduldig, grappig, professioneel en motiverend. Ik ben zelf een grote fan van haar pilateslessen.

Het Boekenbergpark is een heel fijne omgeving om te sporten. In de mooie frisse zaal van At The Park, omringd door de bomen, komt je conditie op peil en ontspant je geest. Een aanrader voor zenzoekers. Het is ook een heel fijne plek om les te geven. Vanochtend heb ik er een vervangingsles yoga gegeven, maar hopelijk wordt dit binnenkort mijn vaste stek!

Op donderdag geeft Didi At The Park een les pilates gevolgd door een swingende zumbales. Ze kiest voor een strakke, gebloemde legging van het merk Deha in combinatie met een katoenen, asymmetrische top van Mandala; vrouwelijk, kleurrijk maar ook comfortabel dankzij de pasvorm en de aangename materialen.








3 opmerkingen:

  1. There is lot of information and they are very innovative and informative. I have read the article very well and it seems to me awesome. Yoga ttc in dharamsala

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This is excellent information. Thanks for sharing.
    Rishikeshyogi ashram offers best 200hr Yoga Teacher Training in Rishikesh
    and India.
    200hr Yoga Teacher Training in Rishikesh

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Very Nice Post really explained good information and Please keep updating us..... Thanks...
    Yoga Teacher Training Goa

    BeantwoordenVerwijderen