dinsdag 28 mei 2013

sodancewear.be: klein maar fijn

In het Knack-interview van 1 mei zei ik het al: voor beginnende webshops is de concurrentie van de grote internetspelers moordend. Die zetten opzichtig in op reclamespotjes op tv, bonnen bij magazines, banners op diverse sites en spectaculaire kortingen. Temidden van al dat opvallend geweld kan weleens over het hoofd gezien worden dat Souplesse Oblige even klein als fijn is:


De juiste selectie


Wellicht vind je onze merken ook elders, maar nooit dezelfde uitgekiende selectie. Elk seizoen maak ik persoonlijk een keuze uit de ruime collecties van Deha en FreddyIk stel mooie setjes samen, zoek de gulden middenweg tussen esthetiek en efficiëntie, en hou rekening met de opmerkingen van klanten in de showroom, op beurzen en in de dansles. Zo wordt elk nieuw seizoen het aanbod van maten en modellen evenwichtiger.


Kennis van zaken


Ik dans ruim een kwarteeuw en ben nog altijd enthousiast bezig, zoals op de foto's en filmpjes op de website te zien is. Die ervaring is een troef: ondertussen weet ik als geen ander aan welke kleding een danser behoefte heeft. Tijdens de lessen bij Kriskin en bij King Franky probeer ik de nieuwe modellen dansbroeken en topjes uit en ik ontdek proefondervindelijk hoe de stoffen en snits reageren op een intensieve workout.


Pièces uniques


Het succesnummer van sodancewear is de eigen collectie: de zelf ontworpen en handgemaakte dansbroeken en homewear van huismerk Souplesse Oblige. Deze zwierige broekrokken in unieke prints en loszittende broeken met jeans look combineren gebruiksgemak met uitstraling - sportief én elegant.


Eén op één


Heb je vragen, opmerkingen, problemen met een bestelling? Voor Nederlands druk 1... Nee hoor, mij kan je rechtstreeks bellen op het nummer 0472/59 38 39. Souplesse Oblige is een éénmanszaak in de meest letterlijke betekenis van het woord: ik doe alles zelf en behandel dus ook persoonlijk al je vragen.


Mét showroom


sodancewear.be bestaat niet enkel online. Bij mij thuis heb ik een heuse showroom ingericht. Heb je leuke broeken of topjes gezien op de website, maar kan je niet kiezen? Kom ze passen in de showroom. Maandelijks organiseer ik een Open Showroom, maar je kan ook op een zelfgekozen moment langskomen. Mail of bel gerust voor een afspraak.


Trouw loont


Shoppers die vaak terugkeren naar www.sodancewear.be beloon ik graag met een SOtrouw waardenbon. Souplesse Oblige heeft namelijk een klantenkaartsysteem: na vijf aankopen krijg je een bon voor het bedrag van 3% op je voorbije aankoopbedragen.

Acties en reacties


Als je de site goed in de gaten houdt, zal je merken dat de actieartikelen geregeld wisselen en dat ik af en toe voor fijne extra's zorg. Zo worden tot en met 7 juni geen verzendkosten aangerekend. Profiteer ervan!

Sinds kort heb ik trouwens een nieuw betaalsysteem: MultiSafepay. Je kan nu gemakkelijk en veilig met Visa, MasterCard, Bancontact en iDeal betalen.

Zeven keer doodzonde om niét te shoppen bij het kleine maar fijne sodancewear.beDansen, sporten en bewegen zijn zo belangrijk voor je gezondheid en geluk dat je maar beter kiest voor de elegante en kwaliteitsvolle outfits van Souplesse Oblige. Dat is mijn filosofie en daar blijf ik voor gaan. Gisteren heb ik alvast een hoop mooie zakjes gemaakt om uw toekomstige aankopen in te verpakken:Gebruik het zakje om spulletjes in te bewaren, er je dansschoenen in te vervoeren, er delicate kledingstukken mee te beschermen in de wasmachine.

Tot ziens op sodancewear.be. Of tijdens 100% Zelfgemarkt op zaterdag (vernieuwde Stadsplein, Mortsel) of Sunday Goodies op zondag (parochiezaal Morkhoven).

Heidi

1 opmerking:

 1. Sanskar Yogashala provides an excellent environment and life Changing opportunity to make it a learning for a lifetime. Virtuous Karma and Sanskar for TTC to enhance your personality throughout. Our mission is to spread the pure knowledge of Yoga throughout the globe.
  -----


  Join Our Upcoming Traditional Yoga Courses in India


  Yoga School in Rishikesh India

  Yoga in Rishikesh India

  100 Hours Yoga Teacher Training Course in Rishikesh India

  200 Hours Yoga Teacher Training Course in Rishikesh India

  300 Hours Yoga Teacher Training Course in Rishikesh India

  Kundalini Yoga Teacher Training Course in Rishikesh India

  Yoga Retreats in Rishikesh India (7/14 Days)


  For Queries:
  Visit: https://sanskaryogashala.com
  Email: sanskaryogshala@gmail.com
  Call/WhatsApp : +91-9736746396
  #sanskaryogashala
  #yogainrishikesh
  #yogawithnaveen
  #ashramlife
  #traditionalyoga

  BeantwoordenVerwijderen