vrijdag 30 december 2011

Goede voornemens voor 2012

Morgen is het zover, dan vieren we het einde van 2011 en het begin van 2012.


2011 is best wel een turbulent jaar geweest voor mij. 1 januari had ik nog geen idee wat de toekomst zou brengen. Na 11 jaar voor Humo te hebben gewerkt, wou ik mijn leven een andere wending geven. Verder dan wat vage ideeën als 'iets creatiefs' en 'van thuis uit', was ik nog niet geraakt. Mijn voornemen was dan ook om mezelf de tijd te gunnen om iets nieuws te zoeken.


Niet stressen! Je vindt wel iets. Enkele maanden later had ik het lumineuze plan om een webshop met danskleding te beginnen en nog wat later was die ook effectief online. Niet slecht, vind ik van mezelf. Nu kan het allemaal nog beter en rendabeler, maar ik zit op de goede weg met sodancewear.be.


Morgen wordt de vraag opnieuw gesteld: wat zijn je voornemens voor het nieuwe jaar? Meestal ben ik die voornemens half januari alweer vergeten. Dus kan ik ze maar beter opschrijven. Bij deze: tijd nemen om te lunchen met vrienden! Thuis werken is leuk, maar soms ook een beetje eenzaam. Dus, beste vrienden, wie heeft er een middagje tijd voor mij?


En wat zijn jullie voornemens voor 2012? Populaire voornemens zijn: 1. Afvallen, 2. Minder druk maken, 3. Meer sporten...
En laat ik daar nu net de ideale outfits voor verkopen.


Iedereen: een vrolijk eind, een goed begin en een heel nieuw jaar volledig naar je zin!
Tot in 2012
Heidi


Update: Volgens een internetenquête van Het Belang van Limburg willen veel Vlamingen in 2012  vooral 'afvallen'. Andere populaire goede voornemens zijn ‘meer sporten’ en ‘gezonder eten’. 


Iedereen een gezond en fit 2012 gewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten