maandag 15 april 2013

De roze fabriek

Stand Souplesse Oblige
Frans Deboosdoener boycot Souplesse Oblige! Zo voelt het althans: eerst laat hij het sneeuwen tijdens de lenteverkoop van Souplesse Oblige en vervolgens voorspelt hij één enkele zomerse dag op de datum van de ééndagsmarkt De Bonte Fabriek.

Gelukkig duurt het toch wel even voor de zon doorbreekt zodat het vooral 's ochtends een gezellige drukte is in 't Bau-Huis in Sint-Niklaas.

Geflankeerd door originele juwelen uit keramiek van Karwij aan de ene kant en Belgische en Scandinavische kinderkleding van Little Rebel aan de andere kant, baden wij in een rozige gloed. Tja, die rode panelen bovenaan 't Bau-Huis ogen wel mooi aan de buitenkant, maar binnen bezorgen ze ons hoofdpijn en een roze collectie sportkleding.

We zien héél véél zwangere vrouwen tussen het beurspubliek, de stand van De Pamperfee met babyspeeltjes en -cadeautjes aan de overkant heeft dan ook veel bezoekers. Zwangere dames en zeker ook moeders met kleine kindjes hebben eveneens baat bij de comfortabele kleding van Deha, Freddy en Souplesse Oblige. Bukken, trekken, oppakken, spelen... gaat allemaal veel beter in een elastische broek van Souplesse Oblige. Verder herkennen we tussen het publiek ook een ballerina aan haar mooie statische houding en een lesgeefster dans aan het enthousiasme voor onze merken.

Ben ik een tevreden standhouder van De Bonte Fabriek? Op de organisatie van de beurs valt niet veel aan te merken en ondanks het prachtige weer waren er best veel bezoekers. Maar onze aanpak kan beter: meer enthousiasme, een beursactie, een open stand...


Daar gaan we volgende week aan werken, want zondag 21 april vindt u ons in De Malt in Boortmeerbeek voor de ééndagsmarkt De Winkelstraat. Het wordt een uitdaging! Hoe gaan we een open stand creëren als we maar 2 bij 2,5 meter hebben terwijl we in Sint-Niklaas een meter meer hadden? En dan delen we onze stand ook nog eens met Natuuurlijk! Samen zijn we wel dubbel zo creatief en dubbel zo enthousiast!

Wat Frans Deboosdoener ook mag voorspellen, laat u niet tegenhouden en kom zondag langs in De Malt in Boortmeerbeek tussen 10 en 17u. Souplesse Oblige en Natuuurlijk zullen er zijn alsook Ecuina (ecologische keukenspullen), Goldfish (coole kinderkleding), The Present (originele cadeaus) en nog veel meer.

Tot zondag
Heidi

1 opmerking:

 1. Sanskar Yogashala provides an excellent environment and life Changing opportunity to make it a learning for a lifetime. Virtuous Karma and Sanskar for TTC to enhance your personality throughout. Our mission is to spread the pure knowledge of Yoga throughout the globe.
  -----


  Join Our Upcoming Traditional Yoga Courses in India


  Yoga School in Rishikesh India

  Yoga in Rishikesh India

  100 Hours Yoga Teacher Training Course in Rishikesh India

  200 Hours Yoga Teacher Training Course in Rishikesh India

  300 Hours Yoga Teacher Training Course in Rishikesh India

  Kundalini Yoga Teacher Training Course in Rishikesh India

  Yoga Retreats in Rishikesh India (7/14 Days)


  For Queries:
  Visit: https://sanskaryogashala.com
  Email: sanskaryogshala@gmail.com
  Call/WhatsApp : +91-9736746396
  #sanskaryogashala
  #yogainrishikesh
  #yogawithnaveen
  #ashramlife
  #traditionalyoga

  BeantwoordenVerwijderen