woensdag 1 februari 2012

Kriskin Dansvoorstelling: Het foute sprookjesbos


De laatste weken heb ik wat weinig tijd doorgebracht achter de naaimachine. Te veel met freelanceopdrachten bezig geweest (er moet natuurlijk wel wat geld binnenkomen) én ook veel tijd doorgebracht in de dansstudio. Jawel, er wordt druk gerepeteerd!

17 en 18 maart treden we met Dansstudio Kriskin op in de Warande in Turnhout. In het begin lijkt het allemaal nog overzichtelijk: we maken de voorstelling niet te lang, niet te veel nummers voor de werkgroep... Maar ondertussen weten we niet meer wat eerst te oefenen. Kris Boeckx heeft enkele choreografiën gemaakt voor de werkgroep, ik mag een 'fout sprookje' ineen steken, Mathias Daneels werkt aan een shownummer en.... (tromgeroffel) Jac Delsing heeft een nummer gecreëerd voor ons.

Mijn hoofd en lijf zitten vol bewegingen, details, opstellingen, tijden... maar hier en daar ontbreken de overgangen nog. Stress dus, want 17 maart komt snel dichterbij, blauwe plekken ook en pijnlijke spieren, maar dat nemen we er graag bij. Op het podium, spots aan, knikkende knieën, muziek...  én dan alles geven! Nog 45 keer slapen, en dan is het zover.

Studio Luminance maakt elke keer een prachtige samenvatting van ons optreden. Het filmpje van 'De groene planeet' in 2010 kunt u bekijken op de site van Kriskin, dit is van de voorstelling 'Kriskin danst zwart op wit', uit 2008:


Tickets voor 'Het foute sprookjesbos' zijn beschikbaar vanaf 4 februari, zie www.warande.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten